De voordelen van BioShifa Manuka honing zuigtabletten

1. Manuka honing goedheid daar waar het het meest nodig is

Wanneer je een zere-, droge keel of hoest hebt, zullen Manuka honing zuigtabletten de Manuka honing goedheid rechtstreeks leveren daar waar het meest nodig is nl. je pijnlijke en krassende keel. Los één zuigtablet langzaam op in uw mond om de Manuka honing vrij te geven.

2. Medicinale kwaliteit Manuka honing

Zuigtabletten die MGO 125+ Monoflorale Manuka honing bevatten, worden beschouwd als medicinale kwaliteit. Het kiezen van BioShifa zuigtabletten geeft je alle voordelen van Manuka honing om je te helpen je beter te voelen.

3. Een handige pop van Manuka honing 

Je hoeft niet te wachten om thuis te komen en een pot Manuka honing te openen. Bewaar een doosje Manuka honing zuigtabletten in je handtas, bureaulade of zak voor als je keel droog en pijnlijk aanvoelt. Heerlijk om te hebben na een lange vergadering of presentatie!

4. Maak je geen zorgen over de zoetheid

Je denkt misschien dat zuigen op een zoete zuigtablet schadelijk kan zijn voor je tanden. Maar hoewel Manuka honing zoet is, is het ook nuttig voor de mondgezondheid. In Manuka honing is gevonden dat sommige van de bacteriën die bijdragen aan ontsteking van het tandvlees en tandplak te verminderen.

 Hoe kies je nu de juiste Manuka honing zuigtabletten hoor ik je denken

  • Zorg ervoor dat u de gebruiksaanwijzing leest. Sommige zuigtabletten zijn niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.
  • Kies voor BioShifa Manuka honing zuigtabletten met toegevoegde Propolis & Echinacea, Citroen, Citroen & Gember of Munt voor extra winter welzijn.
  • Als u geen toegevoegde suiker wilt, zorg er dan voor dat u een merk kiest dat ten minste 80% Manuka honing bevat voor volledige gezondheidsvoordelen.
  • Je hoeft niet te wachten tot een zere keel toeslaat voordat je kunt genieten van Manuka honing zuigtabletten.
×