!! GRATIS VERZENDING BINNEN 3 TOT 5 WERKDAGEN !!

Manuka Zuigtabletten & poeder

Manuka zuigtabletten zijn een handige manier waarmee u toch aan uw dagelijkse Manuka honing portie geraakt en dit in een handig pocketformaat. Manuka Honing belet de groei van bacteriën, bijkomend aan de ontstekingsremmende eigenschappen die Manuka honing heeft, is het een geweldig ingrediënt voor het stimuleren van je immuunsysteem. Op dit moment, tijdens een wereldwijde pandemie, zijn zuigtabletten fantastisch om in je medische kit voor thuis en onderweg te hebben.

Zuigtabletten zijn een geweldige manier om de natuurlijke Manuka honing voordelen te ervaren wanneer je een zere keel of hoest hebt. In Europa wordt honing aanbevolen als een behandeling voor keelpijn en hoesten in plaats van antibiotica bij volwassenen en kinderen ouder dan 5 jaar.

Niet alleen dienen ze een medicinaal doel, ze smaken ook nog eens geweldig! Wil je meer weten over onze Manuka honing zuigtabletten? Klik dan hier en lees op je gemak verder.

Waarom de tijd nemen om honingpoeder te maken als je honing gewoon in zijn vloeibare vorm zou kunnen gebruiken, hoor ik je vragen. Nou, het poederen van de honing maakt het veelzijdiger. Je kunt het toevoegen aan uw koffie of thee. In veel recepten werkt vloeibare honing niet goed als directe vervanger voor suiker. Echte honing kan koken en kleverig worden. Het toegevoegde vocht kan de chemie van een recept veranderen, zoals cakes of koekjes. BioShifa Manuka honingpoeder is letterlijk uitgedroogde Manuka honing. Het wordt gemaakt door rauwe honing uit te drogen totdat al het vocht is verdampt. Van daaruit wordt het vermalen tot een fijn
poeder. Dat is het. Wil je meer weten over BioShifa Manuka honingpoeder? Klik dan hier en lees op je gemak verder

 

×