!! GRATIS VERZENDING BINNEN 3 TOT 5 WERKDAGEN !!

Zwarte Zaad Olie

Op zoek naar natuurlijke zwartzaadolie? Bij BioShifa verkrijgen we ons zwartzaadolie door enkelvoudige koude persing van zwarte zaden van topkwaliteit uit Ethiopië.

Zwartzaadolie ook wel het zwart goud genoemd heeft een sterke bittere en aromatische smaak. We persen de zwartzaadolie uit kleine zwarte zaden (Nigella Sativa zaden) die groeien op de Nigella Sativa plant, een éénjarige lichtblauwe plant op een zeer lage snelheid en slechts één keer zonder enige toegevoegde warmte, additieven of conserveermiddelen. Dit maakt dat onze zwartzaadolie al zijn voedingsstoffen blijft behouden Het grootste deel van de voedingswaarde van zwartzaadolie komt van het rijke gehalte aan onverzadigde vetzuren en het antioxidant Thymoquinone.

Door de antioxiderende eigenschappen helpt zwartzaadolie om vrije radicalen in het lichaam te neutraliseren die oxidatieve schade veroorzaken. Echter blijft zwartzaadolie nog steeds een voedingssupplement en is het geen vervanging van een gebalanceerd dieet. Ons BioShifa zwartzaadolie is een genotificeerd voedingssupplement bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid onder het erkeningsnummer PL 4184/1.

Ons zwartzaad olie is afkomstig uit het warme Ethiopië. Ethiopië staat bekend om de krachtigste zwartzaad olie vanwege het klimaat en de groeiomstandigheden. Deze olie is te verkrijgen in 100ml en 500ml flessen.

Wil je meer weten over BioShifa zwartzaadolie? Klik dan hier en lees op je gemak verder.×